Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Fiji

Nekretnina na prodaju na Fidžiju

Fidži je država u južnom Tihom oceanu, arhipelagu s više od 300 otoka. Poznat je po svojim krševitim krajolicima, plažama prošaranim palmama i koraljnim grebenima s bistrim lagunama. Veći otoci, Viti Levu i Vanua Levu, ujedno su i najnaseljeniji. U mjestu Viti Levu nalazi se Suva, glavni grad, lučki grad s kolonijalnom arhitekturom u britanskom stilu.

Republika Fidži ima preko 300 tropskih otoka i raj je za strance koji žele kupiti nekretninu na prodaju na Fidžiju i biti vlasnik dijela nekretnine u zemlji u razvoju i središnjem južnom Tihom oceanu.

Fidži posjeduje tri vrste posjeda. Zemljište na Fidžiju je ili u vlasništvu, izvorno ili u državi Corona.

Područje Grande Suva u glavnom gradu općenito je najprometniji stambeni dio Fidžija, iako pokrajina Ba, koja pokriva grad Nadi i Lautoka, ima najviše stanovnika.

Popis stanovništva i stanovanja na Fidžiju provodi se svakih 10 godina, s posljednjim popisom stanovništva koji primjećuje stanovništvo koje još uvijek mora doseći 900 000 i gradsko stanovništvo s rastom od 5% od 2007. do 2017. godine.

Nadi Town je globalna luka na Fidžiju, dom njezine glavne međunarodne zračne luke i domaćih letova do grada Suve i drugih dijelova Fidžija.

Freehold je jedina vrsta zemljišta koje nerezidenti mogu izravno kupiti. Ne postoje vremenska ograničenja za vlasništvo nad Freeholdom i stoga se često smatra najsigurnijim naslovom.

Slično Australiji i Novom Zelandu, Fidži se koristi sustavom naslova Torrens, nazvanim po Australcu, Sir Richardu Torrensu. Fidži je usvojio ovaj sustav i primjenjuje regulaciju vlasništva nad zemljištem i odnosa kroz zakon o prijenosu zemljišta.

 

Ako ste zainteresirani za kupnju nekretnine na prodaju na Fidžiju, važna napomena sustava Torrens je da su vrijednosni papiri neotklonjivi, tako da ih prošli događaji ne mogu pretvoriti u ništavne ili ništavne, osim ako vrijednosni papiri nisu nepošteno pribavljeni. su sudske odluke na sudovima u Fidžiju potvrdile ovo načelo.

 

Ako investirate u nekretninu za prodaju na Fidžiju preko agenta za promet nekretninama, pobrinite se da su oni registrirani kod Fidžijskog odbora za licenciranje agenata za nekretnine, koji je jedino ustavno tijelo na Fidžiju koje odobrava agentima i prodavačima nekretnina obavljanje poslova nekretnina na prodaju na Fidžiju.

 

Oko 8% kopnene mase Fidžija isključivo je vlasništvo. U usporedbi s glavnim gradovima i gradovima Fidžija, naslovi nekretnina prevladavaju u mjestima poput Rakirakija i pacifičke luke, kao i u gradu Savusavu te na otocima Taveuni i Koro u sjevernom dijelu Fidžija.

 

Međutim, stranci mogu posjedovati privatna imanja unutar općinskih granica ako je takvo vlasništvo nadmorska visina ili stambeni stan u integriranim turističkim zbivanjima, poput otoka Denarau, otoka Naisoso u Nadiju.

 

Preko 90% kopnene mase Fidžija uobičajeno je u vlasništvu autohtonih Fidžijaca, poznatih kao Taukei. Zavičajno zemljište je u vlasništvu općine.

 

Važno je podsjetiti da ako želite unajmiti domovinu, to morate učiniti putem TLTB-a, a ne zasebno surađivati ​​s pojedincem, jer je matična zemlja Fidži zajedničko vlasništvo svih živih članova zemljišnih vlasničkih jedinica (mataqali ) i klan (yavusa).

 

Može se primijetiti da se neka imanja koja se prodaju na Fidžiju nalaze na rodnom zemljištu, pa će stoga ovim vlasničkim listima ostati subjektivne godine, ovisno o vrsti najma.

  •  
    Selio se na Fidži. Emigrirani i žive na Fidžiju.

        Smješten u srcu Tihog oceana, s arhipelagom od oko 300 otoka, današnja vodeća nacija poznata je diljem svijeta zbog svoje netaknute ljepote i velikog broja stranaca koji se odluče preseliti svake godine. Govorimo o stvarnosti koja je jedinstvenija nego rijetka: Fidži! Ako tražite raj, a ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 39394

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Fiji, Suva, Suva, Suva

15,505,650.42HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

40468.600 m²
Skriveni dragulj na Tihom oceanu - Farma sa veliki podzemni vodonosnik na prodaju na Fidžiju - 10 hektara s 50 godina poljoprivrednog zakupa koji ...
Cod. 27846

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Fiji, Suva, Suva, Suva

Reserved negotiation
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

50000 m²
Zemljište za prodaju
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB